Sodelujemo

Z Avseniki in Kvatropirci smo jadrali na valovih melodij

 

Agencija Media butik je v soboto, 14. decembra v Športni dvorani Trata spisala še eno uspešno glasbeno božično zgodbo. Ansambel Saša Avsenika, Gregor Avsenik in Kvatropirci so navdušili s svojim nastopom obiskovalce iz različnih koncev Slovenije in tujine.

Veselja, sreče in radosti je Ansambel Saša Avsenika z Gregorjem Avsenikom zaželel v uvodu koncerta, na katerem sta se predstavila tudi nova člana zasedbe. 

»Za nami je zelo lep večer. Kar malo ponosen sem, da smo naredili program, ki je redek v Sloveniji. Veliko skupnih točk imamo s Kvatropirci. Smo generacijsko  skupaj, oboji imamo nove skladbe, vsi smo tudi aktivni na socialnih omrežjih. Mislim, da smo nocoj obiskovalcem res predstavili originalen program,« je po koncertu zadovoljen povedal Sašo Avsenik, ki je vesel tudi novega, svežega vetra v ekipi. »Z vsako menjavo nekaj izgubiš in nekaj pridobiš. Sem pa vesel, da smo se s pevko in klarinetistom dobro ujeli. Smo ekipa, v kateri je en od drugega odvisen in se lepo dopolnjujemo.«   

Zelo dobro razpoloženi so bili tudi Kvatropirci, ki so svojim uspešnicam dodali še nekaj znanih dalmatinskih pesmi in zapeli tudi z Ansamblom Saša Avsenika. »Bolj se ne bi mogli povezati, kot smo se. Tudi če smo začeli z dalmatinskim melosom, se super počutimo tudi v narodno-zabavni glasbi. Delamo samo tiste stvari, pri katerih nam je luštno in se ob njih dobro počutimo. Nocoj smo prvič nastopili z Avseniki, imeli smo testni nastop, da preverimo, če se Kvatropirci lahko ujamemo tudi z narodno-zabavnim ansamblom. In super nam je uspelo,« sta bila vesela kvatropirca Jure Jaklič in Tomaž Krt.

Sicer pa je za Ansamblom Saša Avsenika zelo pestro jubilejno leto. »Praznovanje desetletnice se je začelo s koncertom v Cankarjevem domu, nadaljevalo v Križankah, izdali smo novo zgoščenko, imeli turnejo po Avstriji, nastopili na Festivalu Avsenik. Za naslednji dve leti ne planiramo novih projektov, z željo, da si osvežena ekipa nabere kilometrino,« je sklenil Sašo Avsenik. 

   

  

 

 

Share

Butična ponudba poslovnih znanj

AKTUALNO

Novo v Media butiku:

NUDIMO NAJEM ELEKTRIČNEGA KOLESA z opremo (ključavnica, čelada, polnilec baterije in nosilca za prevoz kolesa z montažo na vlečno kljuko). Rezervacije in informacije na 051 697 737.

 

 

Stopite v stik z nami

Vse pravice pridržane, 2016