Sodelujemo

Treningi javnega nastopanja - Govorim z žarom in z veseljem javno nastopam

Vabimo vas, da se nam pridružite na enem izmed razpisanih terminov na treningih javnega nastopanja, ki jih Saša Pivk Avsec izvaja pod sloganom "Govorim z žarom in z veseljem javno nastopam."

V ponedeljek, 14. januarja se treningi začnejo v Biotehniškem centru Naklo. Omejeno število slušateljev se bo družilo pet zaporednih ponedeljkov do 11. februarja,  od 16. do 19.30. Teorijo preberite doma, na naših srečanjih trenirate, aktivno sodelujete, se veliko novega naučite. Prijave zbira Peter Ribič v Biotehniškem centru Naklo na telefonski številki 04 2772 120 ali 041 499 936.

"Pridobil sem veliko dodatnega znanja in prepotrebne izkušnje. To kar oglašujete »Govorim z žarom in z veseljem javno nastopam« na treningu tudi dejansko kvalitetno učite, kar pa je v današnjih časih redkost. Zelo pogosto se naredi, da organizator podobnih izobraževalnih dogodkov oglašuje nekaj, izvede pa nekaj čisto drugega, pa še to brez prave predaje vsebine in znanja," je odziv enega od uspešnih gorenjskih podjetnikov, ki je bil na naših treningih na Obrni zbornici Slovenija.

Na Obrni zbornici Slovenije bodo treningi javnega nastopanja vsak torek, od 2. do 30. aprila 2019, od 9. do 12. ure. Prijave zbira Jana Golič na telefonski številki 01 5830 553.

Več na:   http://www.svetovanje.si/svetovanje/izobrazevanje/a0N0X00001OT6wa

Saša Pivk Avsec je tudi ena od štirih predavateljic aktivnega treninga Celi, od glave do pete, ki ga organizira podjetje Mars Venus iz Ljubljane. Na sedežu podjetja bo osem torkovih srečanj v času do 22. januarja do 12. marca 2019. Podrobnosti o tem tečaju in prijavnica so objavljeni na spletni strani https://marsvenus.si/trening/celi-od-glave-pete/.

Če želite organizirati treninge javnega nastopanja v vaši organizaciji, društvu, podjetju, pa se nam oglasite na telefonsko številko 051 697 736.

Share

Butična ponudba poslovnih znanj

AKTUALNO

Novo v Media butiku:

NUDIMO NAJEM ELEKTRIČNEGA KOLESA z opremo (ključavnica, čelada, polnilec baterije in nosilca za prevoz kolesa z montažo na vlečno kljuko). Rezervacije in informacije na 051 697 737.

 

 

Stopite v stik z nami

Vse pravice pridržane, 2016