Sodelujemo

Dobrodošli v Lovski koči na Javorču

Konec leta 2020 je Media butik doo prevzel najem  Lovsko kočo na Javorču , ki je v lasti Lovske družine Gorenja vas. Javorč (901 m) je priljubljena pohodniška točka, v Lovskih kočih pa se bomo potrudili, da bomo pohodniki tudi lepo sprejeli in dobro postregli. Koča je v času korona virusa sicer zaprta za obiskovalce, vam ob sobotah v nedeljo postrežemo skozi okno. Obiskovalci so navdušeni nad našimi domačimi cimetovimi rolcami, pa ocvirkovimi šapcami, vročo čokolado, čajem, kavo in drugimi toplimi napitki. Ob sobotah in nedeljah obiskovalce pozdravimo na oknu ob 10. uri, zapremo pa ga ob 17. uri. Vabljeni, da se posladkate in odžejate z dobrotami za s seboj.  

    

Ko bodo razmere dovoljevale, pa bomo v Lovski koči na Javorču, ki ima tudi prostorsko zunanjo teraso v prireditveni prostor, postregli z jedmi na žlico, domače štruklje, cimetove rolce, ocvirkove šapce, pica potico, narezke, pa kaj za "požmovdrat" bo tudi na voljo. Ne veste, kaj to pomeni? Le oglasite se pri nas.  

Javorč v pogorju Žirovskega vrha lahko obiščete iz več smeri, najbolj priljubljeni sta iz Žirov in Gorenje vasi. 

Trudili se bomo, da bomo gostiteljski ponudniki dodali tudi zasebno druženje ob glasbi, klepet z zanimivimi gosti, razstave in dogodke.

Če bi pod našo streho radi praznovali s prijatelji, vas bomo veseli. Gostimo lahko do 50 oseb in vas pogostimo z izbrano hrano.

Nadihajte se svežega zraka na 901 metrov, objemite grič, ki ponuja izjemne razglede in poti.

Ob vhodu v kočo vam bo na voljo vpisna knjiga, kjer boste lahko beležili svoje prihode. Ob koncu sezone bomo tiste z največ vpisi, nagradili. Boste ravno vi prejeli »javorški pušeljc«? 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 697 736.       

Share

Butična ponudba poslovnih znanj

AKTUALNO

Novo v Media butiku:

NUDIMO NAJEM ELEKTRIČNEGA KOLESA z opremo (ključavnica, čelada, polnilec baterije in nosilca za prevoz kolesa z montažo na vlečno kljuko). Rezervacije in informacije na 051 697 737.

 

 

Stopite v stik z nami

Vse pravice pridržane, 2016